TDK Program 2023

A Középülettervezési Tanszék szekcióinak részletes kiírásai

Tdk 31 Hirdeteshez Kep

A 2023. évi, őszi Tudományos Diákköri Konferenciára a Középülettervezési Tanszék három tervezési stúdiójához kötődően (Innovatív terek Stúdió, Építészet és emlékezet Stúdió, Fenntartható közösségek Stúdió) három építőművészeti/alkotói szekciót hirdet az évek óta izgalmas egyéni témákkal, a közösségi építészet elméleti aspektusaival foglalkozó „Kortárs építészet – Elmélet – Kritika” tudományos szekciója mellett. 

2023. augusztus 3.
Tdk 31 Hirdeteshez Kep

A Középülettervezési Tanszék által meghirdetett TDK-szekciókhoz a kapcsolattartás megkönnyítésére online jelentkezési listát hoztunk létre az érdeklődők számára (kérjük, itt – akár több érdekes téma megjelölésével is – jelentkezzetek mielőbb, kapcsolatfelvétel céljából, de személyesen keressétek a választott konzulenst is): 

TDK KÖZÉP jelentkezés 2023 

A 3+1 szekció kiírásai az alábbi linkeken találhatók: 

  1. Labirintus – Az Építészet és emlékezet Stúdió szekció-kiírása

  1. Közösségi áthangolás – A Fenntartható közösségek Stúdió szekció-kiírása

  1. Buzgár*Klímaszervíz – Az Innovatív terek Stúdió szekció-kiírása

+1   Kortárs építészet/elmélet/kritika szekció
(benne idén először a tanszék Támogatói körének ösztöndíjpályázatával)

A szekciók programjáról, tervezési helyszíneiről ismertető előadást tartunk 2023. május 22-én, hétfőn kb. 13.15-től, a Tervezésmódszertan előadás keretein belül, élőben a K275 teremben. Minden érdeklődőt nagy szeretettel várunk! 

Az ismertető előadás felvétele, az előadás vetített anyaga, a 3+1 szekció részletes kiírása, illetve a kiírások melléklete a bevezető előadás után a tanszék TDK-programját összefoglaló TEAMS csoportban lesz elérhető (TDK Közép 3+1, Teams kód: kkp4vcw).