TDK Program 2022

A Középülettervezési Tanszék szekcióinak részletes kiírásai

Tdk 31 Hirdeteshez Kep

A 2022. évi, őszi Tudományos Diákköri Konferenciára a Középülettervezési Tanszék három tervezési stúdiójához kötődően (Innovatív terek Stúdió, Építészet és emlékezet Stúdió, Fenntartható közösségek Stúdió) három építőművészeti/alkotói szekciót hirdet az évek óta izgalmas egyéni témákkal, a közösségi építészet elméleti aspektusaival foglalkozó „Kortárs építészet – Elmélet – Kritika” tudományos szekciója mellett.

2022. augusztus 12.
Tdk 31 Hirdeteshez Kep

A Középülettervezési Tanszék által meghirdetett TDK-szekciókhoz a kapcsolattartás megkönnyítésére online jelentkezési listát hoztunk létre az érdeklődők számára (kérjük, itt – akár több érdekes téma megjelölésével is – jelentkezzetek mielőbb, kapcsolatfelvétel céljából, de személyesen keressétek a választott konzulenst is):

TDK KÖZÉP jelentkezés 2022

 A 3+1 szekció kiírásai az alábbi linkeken találhatók:

Film és emlékezet – Az Építészet és emlékezet stúdió szekció-kiírása

Egyensúlyi helyzet – A Fenntartható közösségek stúdió szekció-kiírása 

Spektrumszenzor – Az Innovatív közösségi terek stúdió szekció-kiírása

Kortárs építészet/elmélet/kritika szekció-kiírása

A szekciók programjáról, tervezési helyszíneiről ismertető előadást tartunk 2022. április 21-én, csütörtökön 17.00-kor, élőben a K210 teremben. Minden érdeklődőt nagy szeretettel várunk!

Az ismertető előadás felvétele, a 3+1 szekció részletes kiírása, illetve a kiírások melléklete a bevezető előadás után a tanszék TDK-programját összefoglaló TEAMS csoportban lesz elérhető (TDK Közép 3+1, Teams kód: kkp4vcw).