Jelentkezés a Komplex Tervezés 1. 2022 tavaszi kurzusaira

Kx Dipl Indexkep

A Középülettervezési Tanszék Komplex tervezés 1. c. különféle – az osztatlan képzés tervezői és műszaki szakirányos, illetve az MSc-képzés hallgatói számára – meghirdetett kurzusaira való jelentkezés menetéről

2021. december 17.
Kx Dipl Indexkep

A Középülettervezési Tanszék Komplex tervezés 1. c. különféle – az osztatlan képzés tervezői és műszaki szakirányos, illetve az MSc-képzés hallgatói számára – meghirdetett kurzusaira a jelentkezést két lépésben várjuk:

1. A következő google form (https://docs.google.com/forms/d/1LRTEa_i42lX2WA1wyPmN50j5TCUFDL4gfYSXvQkL_5Q/edit) kitöltésével és max. 5 MB méretű, lehetőleg 10 oldalnál nem hosszabb, a legkedvesebb munkákat tartalmazó portfólió e-mailen történő megküldésével egyidejűleg Fejérdy Péter (fejerdy.peter@epk.bme.hu) és Szabó Levente (szabo.levente@epk.bme.hu) részére, legkésőbb január 7-ig. Az alábbi kérdőíven a tanszéki oktatók közül hármat jelölhettek meg.

2. Rövid személyes vagy online beszélgetésen való részvétellel a form-on keresztül választott oktatókkal és időpontokban, amely során a portfóliót is bemutathatjátok. 

Bármely felmerülő kérdés esetén keressétek Fejérdy Péter DLA egyetemi adjunktus tárgyfelelőst vagy Szabó Levente DLA egyetemi tanárt!