Demonstrátori pályázat 2023 ősz

Img 2431

Várjuk azon érdeklődő hallgatóink jelentkezését, akik szívesen kapcsolódnának be ősszel demonstrátorként a tanszék közösségének munkájába!

2023. augusztus 14.
Img 2431

A Középülettervezési Tanszék demonstrátori pályázatot hirdet a 2023/2024-es tanév őszi félévére azok számára, akik szívesen bekapcsolódnának a tanszék és stúdióinak oktatási, oktatásszervezési munkájába. A korábbi években demonstrátoraink nagy sikerrel szervezték Szinapszis Műhely elnevezésű alkalmaikat, részt vettek a tanszék kiállításainak előkészületeiben, valamint a könyvtár szervezésében és a tanszéki műterem működtetésében vagy éppen tanulmányutak előkészítésében.

A pályázatot a tanszékvezetőnek címzett e-mailben kell benyújtani 2023. szeptember 1. 10.00 óráig, rövid motivációs levél (a tanszéken végzett tárgyak eredményeinek, a NEPTUN- és képzéskódok feltüntetésével) és portfólió kíséretében, a kari honlapon lévő hirdetmény szerint:
https://epitesz.bme.hu/portfolio/demonstratori-palyazat-a-2023-2024-tanev-oszi-felevere/

Túljelentkezés esetén a motivációs levél, a portfólió és az eddigi, tanszéken végzett tárgyak eredményei alapján rangsorolunk és születik döntés a felvételről.

Előzetes kérdések TEAMSen vagy e-mailen (szabo.levente@epk.bme.hu) tehetők fel!

Szabó Levente DLA
tanszékvezető egyetemi tanár