BSc-képzés/ Diplomatervezés, osztatlan és MSc-képzések/ Komplex tervezés 1., Diplomatervezés és Diplomaelőkészítő

Nagyvarad 2023

A Középülettervezési Tanszék a BSc-képzés Diplomatervezés, az osztatlan és MSc-képzések Komplex tervezés 1., Diplomatervezés, valamint az Építőművészeti Specializáció Diplomaelőkészítő tárgy kurzusaira jelentkezést hirdet, amelyre az alábbi form kitöltésével – a választott konzulenssel történő előzetes egyeztetést követően – kell regisztrálni. 

2023. június 11.

plakát elérhető az alábbi linken

Nagyvarad 2023

A BSc-képzés Diplomatervezés, az osztatlan és MSc-képzések Komplex tervezés 1., Diplomatervezés kurzusainak a tanszék által javasolt témája kapcsolódik az Építőművészeti Specializáció 2023 őszi helyszíneihez és témájához, amely ezúttal Nagyvárad lesz, szeptember 8-10. közötti szervezett tanulmányúttal megalapozva. Az út szervezése miatt kérjük a mielőbbi egyeztetést, majd regisztrációt. 

 A tanszék ezzel a tavaly Kolozsvárral megkezdett sorozatot folytatja, határainkon túli, de kulturális és építészeti mintázataiban hozzánk közel álló városok, régiók megismerésével. Az első, 2022 őszi kurzus eredményeit bemutató kiadvány itt érhető el az érdeklődők számára. Valamennyi kurzus számára preferált, de nem kötelező helyszín Nagyvárad, lehetőség van egyéni témák választására is, a választott konzulenssel ill. témavezetővel egyeztetett módon. 

Az Építőművészeti Specializáció Diplomaelőkészítő tárgyának tartalmát, a választott leendő diplomatémát a felkért témavezetővel szükséges majd, legkésőbb az őszi szemeszter kezdetéig egyeztetni. 

Bármely kérdés esetén állnak rendelkezésre a tárgyfelelősök ill. Szabó Levente DLA tanszékvezető.