Komplex tervezés 1. és Diplomatervezés, 2021-2022 ősz

Hirdetmény letölthető itt!

A Középülettervezési Tanszéken 2021 tavaszán három tematikus stúdióban hirdette meg a komplex- és diplomatervezés, valamint a (kötelezően) választható kurzusait. Az ÉPÍTÉSZET ÉS EMLÉKEZET, a INNOVATÍV KÖZÖSSÉGI TEREK és a FENNTARTHATÓ KÖZÖSSÉGEK stúdióinkról a linkekre kattintva tájékozódhattok.

Az őszi félévben, folytatva a megkezdett stúdiómunkát, a Komplex tervezés 1. és – a nem egyéni feladatot választók számára – a Diplomatervezés c. tárgy tervezési feladatait a tavaszi félév budaszentlőrinci, székesfehérvári és tatai helyszíneire és témáival írjuk ki, a programalakítás szabadsága mellett.

Mindkét tárgy leendő hallgatói továbbá a futó Tanszéki terv 3. feladatait, a tokaji “Elhagyott édenkert” helyszínét is választhatják!

A diplomatervüket készítők számára a diplomaszabályzat szerint egyéni témaválasztásra is lehetőség van, az abban foglalt határidők betartása mellett.

A Komplex tervezés 1. c. különféle – az osztatlan képzés tervezői- és műszaki szakirányos, ill. az MSc-képzés hallgatói számára – meghirdetett kurzusaira a jelentkezés módja (a vonatkozó dékáni utasítás szerint):

1. Max. 5 MB méretű, lehetőleg 10 oldalnál nem hosszabb, a legkedvesebb munkákat tartalmazó portfólió emailen történő megküldésével a választott konzulens és a tantárgyfelelős (Fejérdy Péter fejerdy.peter@epk.bme.hu) részére emailen, mielőbb, de legkésőbb a regisztrációs hét kezdetéig.

2. Rövid személyes/zoomos találkozón való részvétel a választott oktatóval egyeztetett időpontban.

A Diplomatervezés c. tárgyra jelentkezők esetében portfóliót csak azoktól kérünk, akik a Komplex tervezés tárgyait nem tanszékünkön teljesítették. Jelentkezés a választott konzulensnél és a tárgyfelelősnél (Major György major.gyorgy@epk.bme.hu) emailen, mielőbb, de legkésőbb a regisztrációs hét kezdetéig.

Konzulensnek választható a tanszék valamennyi oktatója.

Bármely felmerülő kérdés esetén keressétek a tárgyfelelősöket és Szabó Levente DLA tanszékvezető egyetemi tanárt (szabo.levente@epk.bme.hu)!

A kurzussal kapcsolatos tájékoztatóra – valamennyi őszi tárgyunkkal közösen – május 27-én du. 5-kor kerül sor az erre a célra létrehozott TEAMS-csoportban (KÖZÉP 2021 ŐSZ, Teams kód: mu5d2g6), és ide tesszük fel az egyes tárgyakról szóló részletesebb előzetes programokat, anyagokat is! 

Szeretettel várjunk a kurzus iránt érdeklődőket! 

2021. május

Fejérdy Péter DLA egyetemi adjunktus, tárgyfelelős

Major György DLA egyetemi docens, tárgyfelelős