Középület Közvetlen Közelségben

kfp_logo2

„Középület közvetlen közelségben” címmel építészeti fotópályázatot szervezünk, amelynek célja, hogy a középiskolás korosztály fotóin keresztül nézzünk végig az ország kedvelt középületein, történeti korokból ránk maradt és kortárs építészek által tervezett alkotásokon. Arra vagyunk tehát kiváncsiak, hogy te mit akarsz nekünk megmutatni a környezetedben lévő középületekből, és az is érdekel minket, hogy te hogyan látod és láttatod a kiválasztott épületet. A munkádat az építészettel és fotográfiával foglalkozó neves alkotók fogják elbírálni. A legérdekesebb alkotásokból 2016 őszén Budapesten, a Műegyetem Központi épületében nyílik kiállítás. A tíz legtehetségesebb alkotót értékes könyvvel jutalmazzuk. A beküldött anyagok az épített környezettel kapcsolatos egyetemi kutatásban is részt vesznek.

Az anyagokat ezen a felületen, a regisztárción végighaladva tudod megtenni, részletes információt IDE klikkelve kaphatsz.
A beküldött fotók technikai követelményei: maximum 5 db kép jpg formátumban, képenként maximum 6 MB fájlméret, minimum 5 megapixel, 200-300 dpi felbontás.
A pályázati eredményhirdetésig kérjük az eredeti nagyméretű képek megőrzését is!
Amennyiben technikai problémád vagy kérdésed lenne, úgy kérjük írj a kozepulet.diak@gmail.com e-mail címre és igyekszünk megválaszolni azt.
A beküldésről a rendszer a megadott e-mail címedre automatikus választ küld.

*Felhasználási feltételek:

A felhasználási feltételek és nyilatkozat megjelölésével a nyilatkozatot tevő
1. Szavatol azért, hogy a szöveget ő írta, a fotókat ő készítette, így más személynek szerzői joga nincsen velük kapcsolatban.
2. A regisztrációban megadott adatok helyesek.
3. Engedélyezi, hogy a beküldött alkotásokat a zsűri elbírálja, amennyiben arra méltónak találja, kiállításon szerepeltesse.
4. Elfogadja, hogy a kiállításon való részvételért semmilyen anyagi juttatást nem áll módjában fizetni a kiírónak.
5. Elfogadja, hogy a beküldött szöveg és a képek az épített környezetről készülő egyetemi kutatás részét képezik, az ebből születő eredmények tudományos publikációk tárgyát képezhetik.

Kiíró a beküldött adatokat bizalmasan kezeli, azokat harmadik félnek nem adja át.
A beküldő nevét, korát és iskoláját csak a kiállításon és az arról megjelenő anyagokban szerepelteti.
A kutatás és a tudományos publikációk során az adatokat bizalmasan kezeli.