Komplex tervezés 2020 tavasz, jelentkezés, tájékoztató: 2020.01.06., 16:00

A Középülettervezési Tanszéken 2020 tavaszán három tematikus stúdióban hirdeti meg a komplex- és diplomatervezés, valamint a (kötelezően) választható kurzusait. Az INNOVATIVE PUBLIC SPACES, a RECOLLECTIVE ARCHITECTURE és a SUSTAINABLE COMMUNITIES stúdiónkról a linkekre kattintva tájékozódhattok, míg e linken eléritek a stúdiókat és tervezett programjainkat helyszíneinket bemutató prezentációnkat. Január 6-án du, 4-től a tanszéken pedig tájékoztatót tartunk!

A Középülettervezési Tanszék Komplex tervezés 1. c. különféle – az osztatlan képzés tervezői és műszaki szakirányos, ill. az MSc-képzés hallgatói számára – meghirdetett kurzusaira a jelentkezést két lépésben várjuk:

1. A google form kitöltésével és max. 5 MB méretű, lehetőleg 10 oldalnál nem hosszabb, a legkedvesebb munkákat tartalmazó portfólió emailen történő megküldésével egyidejűleg Fejérdy Péter (fejerdy.p@kozep.bme.hu) és Szabó Levente (szabo.l@kozep.bme.hu) részére emailen, legkésőbb január 10-ig.

2. Rövid személyes találkozón való részvétellel a form-on keresztül választott oktatókkal és időpontokban, amelyre kérjük hozzátok magatokkal a portfóliót.

Bármely felmerülő kérdés esetén keressétek Fejérdy Péter DLA egyetemi adjunktust vagy Szabó Levente DLA egyetemi tanárt!