Középület Közvetlen Közelségben

Az építészet, művészetek, művészet-  és helytörténet iránt érdeklődő,  16 évesnél idősebb gimnazisták  és szakközépiskolások számára – meghosszabbított határidővel!

középület
közvetlen
közelségben –

építészeti fotópályázat középiskolásoknak.

→ → → kozep.bme.hu/kozep-diakpalyazat

„Középület közvetlen közelségben” címmel építészeti fotópályázatot szervezünk, amelynek célja, hogy a középiskolás korosztály fotóin keresztül nézzünk végig az ország kedvelt középületein, történeti korokból ránk maradt és kortárs építészek által tervezett alkotásokon. Arra vagyunk tehát kíváncsiak, hogy te mit akarsz nekünk megmutatni a környezetedben lévő középületekből, és az is érdekel minket, hogy te hogyan látod és láttatod a kiválasztott épületet.

A pályázatot a magyar építészképzés vezető intézménye, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Kara, annak Középülettervezési Tanszéke írja ki. Az idén 70 éves tanszék a jubileum kapcsán szeretne többet tudni arról, hogy te milyen középületet ismersz és kedvelsz a környezetedben. A legizgalmasabb alkotásokból 2016. novemberében kiállítást szervezünk Budapesten, a nyertes alkotások könyvjutalomban részesülnek. A beérkezett anyagok egyben a az épített környezetről szóló egyetemi kutatás részét is képezik.

jelentkezés:

→ → → kozep.bme.hu/kozep-diakpalyazat

A képek feltöltése október 31-ig!

http://www.kozep.bme.hu/wp-content/uploads/2016/09/K70-palyazat-kiiras-Szept-723x1024.jpg