BSc diplomatervezés, 2021-2022 ősz

Hirdetmény letölthető itt!

Érdekel miként lehet emlékekkel telített az építészet, hogyan segítenek emlékezni a terek, épületek?  Vagy hogy milyen innovatív eszközök állnak rendelkezésünkre azon ipari épületek megmentésére, melyek nem képviselnek műemléki értékeket, viszont értékesek ahhoz, hogy elbontsuk őket, megsemmisítve ipartörténeti relikviákat, kiradírozva az ipari táj emlékezetét? Esetleg érdekel a közösség, akinek tervezel? A fenntarthatóság? Újrahasznosítás? Takarékosság? Ésszerűség? 

Készítsd nálunk a BSc diplomádat a tanszék 3 műterme közül az egyikben, a komplexező hallgatóinkkal közösen. Vegyél részt a kurzusokhoz kötődő izgalmas programokon. A félévi munkádat külsős meghívott oktatók is segítik. 

Az őszi félévben a nem egyéni témát választók számára a BSc Diplomatervezés tárgy keretében a tanszéki stúdiókban meghirdetett budaszentlőrinci, székesfehérvári és tatai helyszínek mellett a Tanszéki terv 3. feladataként is meghirdetett tokaji „Elhagyott édenkert” helyszínei is választhatók. 

BSc diplomára jelentkezésnél a választott konzulensnél és a tárgyfelelősnél (Vannay Miklós, vannay.miklos@epk.bme.hu) személyesen, és – vagy emailben történik, legkésőbb a regisztrációs hét kezdetéig. Bármely felmerülő kérdés esetén keressétek a tárgyfelelőst. 

A kurzussal kapcsolatos tájékoztatóra – valamennyi őszi tárgyunkkal közösen – május 27-én du. 5-kor kerül sor az erre a célra létrehozott TEAMS-csoportban (KÖZÉP 2021 ŐSZ, Teams kód: mu5d2g6), és ide tesszük fel az egyes tárgyakról szóló részletesebb előzetes programokat, anyagokat is! 

Szeretettel várjunk a kurzus iránt érdeklődőket! 

2021. május

Vannay Miklós Ágoston DLA egyetemi adjunktus, tárgyfelelős